Je buitenkeuken overdekt? 20ft Wellness x FIDDR

Een centraal punt voor ontspanning en sfeer in de achtertuin. Een overdekte buitenkeuken als basis, vanwaar je heerlijke gerechten kunt serveren aan de je gasten. Naast de overdekte buitenkeuken ruimte voor rust en recreatie. Dat is de overdekte buitenkeuken van 20ft Wellness x FIDDR. Sfeer, rust en dineren: allemaal onder één overkapping.

De voordelen van de overdekte buitenkeuken.

Zoals de naam aangeeft staan buitenkeukens buiten. Voor het gebruik van de buitenkeuken ben je afhankelijk van het weer. Schijnt de zon, dan staat iedereen graag te barbecueën. Maar is het bewolkt, het regent of het is wat kouder, dan laten we de buitenkeuken vaak links liggen. Hierdoor gebruik je de buitenkeuken minder dan je zou willen.

Als je de buitenkeuken overdekt sta je altijd droog. Zelfs in de grootste regenbui kan je in alle rust buiten koken zonder last te hebben van het nare weer. Met een loungeruimte met haard naast de overdekte buitenkeuken, kan je zelfs midden in de winter warm bij elkaar zitten en heerlijk buiten koken. Dit verhoogt de sfeer in de tuin en maakt dat je ieder moment van het jaar van de overdekte buitenkeuken kunt genieten.

 
Overdekte buitenkeuken met sauna
 

Samenwerking die de buitenkeuken overdekt

We leven steeds meer buiten. Terrassen krijgen een buitenhaard of vuurkorf, zodat we tot diep in de avond buiten kunnen verblijven. We kleden de achtertuin aan met tuinmeubelen, gezellige buitenkeukens en rustgevende wellness. Om ieder moment van het jaar van het buitenleven te kunnen genieten, voegen we alles samen onder één overkapping. Vandaar dat 20ft Wellness de samenwerking is aangegaan met FIDDR® om een rustgevende overdekte buitenkeuken te creëren. Een Finse sauna en overdekte buitenkeuken in één.

Door alle kennis van rustgevende wellness en gastronomisch buiten koken te combineren maken we met de 20ft Wellness x FIDDR een complete overdekte buitenkeuken voor in de tuin. Hier zijn familie en vrienden te ontvangen voor een borrel of een heerlijke maaltijd en daarnaast is er genoeg ruimte voor ontspanning. 20ft Wellness x FIDDR overdekte buitenkeuken: Dé plek om te relaxen en te koken in de eigen achtertuin.

FIDDR Buitenkeuken

Het hart van de overdekte buitenkeuken is de FIDDR®. Deze exclusieve buitenkeuken brengt gastronomie de tuin in. Bij het vervaardigen van de FIDDR wordt gebruik gemaakt van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Denk hierbij aan een RVS-frame met kwalitatieve coating, snijvast granieten werkblad en Red Cedar hardhout, wat als best bestand is tegen weerschommelingen.

Daarnaast werken werkt FIDDR samen met specialisten voor alle elementen in de overdekte buitenkeuken.

De keuze uit al deze elementen maakt dat de overdekte buitenkeuken van FIDDR altijd passend is te maken naar je wensen voor het buiten koken. Zo weet je zeker dat je gastronomie brengt naar je tuin met de overdekte buitenkeuken.

 
Overdekte buitenkeuken
 

Ontspannende Wellness

Het kost 20 minuten tijd om een bavette perfecte te bereiden op de barbecue. In de tussentijd kan je in de overdekte buitenkeuken van 20ft Wellness x FIDDR gebruik maken van een heerlijke sauna. Na de rustgevende saunasessie staat er een overheerlijk diner voor je klaar in dezelfde unit. Dat is gastronomie en ontspanning echt combineren.

Mocht je niet zo’n fan zijn van de Finse sauna? Dat is geen probleem. De 20ft Wellness x FIDDR units zijn net als alle andere 20ft Wellness units met de hand gemaakt. Ze zijn helemaal naar wens samen te stellen. Had je liever een massage spa naast de overdekte buitenkeuken, dan is dat mogelijk. In plaats van een sauna kun je kiezen voor een rustgevend stoombad.

Een relaxte loungeruimte

Het is ook een optie om geen wellness elementen in de unit te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een relaxte loungeruimte met palletkachel naast de overdekte buitenkeuken. Na het heerlijke diner kan je nog even genieten van een aperitief bij de haard of gezellig door borrelen. Er zijn nog veel meer opties voor de invulling van de overdekte buitenkeuken: sanitaire voorzieningen of dinerruimte. De unit van 20ft Wellness x FIDDR kan beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt in de tuin.

Net zoals alle andere units van 20ft Concepts zijn deze overdekte buitenkeukens te verkrijgen in een 10ft en 20ft variant. Stel je eigen 20ft Wellness x FIDDR samen en maak een afspraak in de showroom.


EEN 20FT WELLNESS® brochure ontvangen?

Vorige
Vorige

Een extra belastingvoordeel? Investeer in een 20ft Office.

Volgende
Volgende

KEN JE DEZE DRIE WELLNESS WEETJES? HIERNA WEL.